Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Ροδίτσας Λαμίας

Η ενημέρωση από την “Κεντρική Οδός”

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο (Α/Κ) Κόμβο Ροδίτσας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης ιστών οδοφωτισμού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 11 Μαρτίου, από τις 07:00 έως τις 18:30, θα ισχύσει αποκλεισμός στους κλάδους εισόδου του Α/Κ Ροδίτσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Ροδίτσας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον Α/Κ Αγ. Παρασκευής από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Tελετή έναρξης για το 3ο Τουρνουά Βαλένθια στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Ξεκινά το 3ο Τουρνουά Βαλένθια! Η τελετή έναρξης του 3ου Τουρνουά Βαλένθια θα γίνει  στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *