Ακολουθήστε μας στο facebook

Δημήτρης Λιγνάδης: Έρευνα και για τέταρτο βιασμό ανήλικου αγοριού

Για έναν τέταρτο βιασμό ανήλικου αγοριού ερευνάται από την Εισαγγελία ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Καταγγέλλων είναι ένας 24χρονος άνδρας, ο οποίος αυτοβούλως είχε εμφανιστεί, τον περασμένο Μάρτιο, στην ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση και είχε καταγγείλει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη δύο φορές, πριν από 7 χρόνια.

Η ανακρίτρια διαβίβασε την κατάθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία διέταξε τώρα μια νέα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της έρευνας του ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει τις επόμενες ημέρες τον καταγγέλλοντα για κατάθεση, ενώ εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει και ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενδεχομένως μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται μετά τη προφυλάκισή του.

Η κατάθεση του 24χρονου διαβιβάστηκε από τη δικαστική λειτουργό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να διερευνηθεί και αμέσως, με εντολή της Προϊσταμένης Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με ερευνώμενο αδίκημα τον βιασμό.

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος θα καλέσει σε κατάθεση τον 24χρονο καταγγέλλοντα, ώστε να διακριβωθεί η βασιμότητα των όσων υποστηρίζει.

Η υπόθεση είναι η τέταρτη που αφορά μη παραγεγραμμένο καταγγελλόμενο αδίκημα, η οποία ερευνάται από τη Δικαιοσύνη με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο καλλιτέχνη.

Πριν περίπου ένα μήνα, σε βάρος του καλλιτέχνη ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθεση βιασμού ενήλικα, που βρήκε Δημήτρη Λιγνάδη προφυλακισμένο ήδη στις φυλακές Τρίπολης για τις δύο αρχικές υποθέσεις βιασμού κατά ανηλίκων που τον βαρύνουν. Η τρίτη υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο καταγγέλλων, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018. Με αφορμή τη μήνυση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον κ. Σπυρόπουλο και μετά την άσκηση της δίωξης ο φάκελος ανατέθηκε στην 19η τακτική ανακρίτρια.

dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Θανατηφόρο τροχαίο – Δύο μηχανές παρέσυραν τη γυναίκα που σκοτώθηκε στη Βούλα – Ο πρώτος οδηγός την εγκατέλειψε

Nέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε μία 72χρονη γυναίκα…  Η γυναίκα, πεζή, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *