Φαν του μπάσκετ ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος!

Ο Δήμαρχος έπαιξε μπάσκετ με τους αθλητές του Έσπερου Λαμίας

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητές της ακαδημίας του Έσπερου Λαμίας καθώς ο Δήμαρχός Λαμιέων  κ. Ευθύμιος Καραΐσκος παραβρέθηκε σε προπόνηση της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο «πρώτος πολίτης» της πόλης μας συνομίλησε με τα παιδιά, τονίζοντας τη σημασία της άθλησης και του «ευ αγωνίζεσθαι», έπαιξε μπάσκετ με τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η διοικούσα επιτροπή του δήμου μας θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε.

“Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Καραΐσκο για την παρουσία του και την διαχρονική στήριξή του τόσο στο Σύλλογό μας όσο και στον αθλητισμό της πόλης μας.” αναφέρει η Διοίκηση της ομάδας.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων, από 26/10 έως 1/11/2026

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 26-10-2026 έως 01-11-2026 στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *