Δευτέρα , 4 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

120 νέοι πράσινοι κάδοι απορριμμάτων διαφόρων μεγεθών στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

“Μένοντας σταθεροί στις απόψεις και τις υποχρεώσεις μας για έναν καθαρότερο και ανθρώπινο Δήμο, συνεχίζουμε το έργο μας με την ίδια πίστη και προσήλωση.” δηλώνει η Δήμαρχος κα Αθανασία Στιβακτή

“Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας αυτής παραλάβαμε, σήμερα, 120 καινούριους πράσινους κάδους απορριμμάτων διαφόρων μεγεθών, που θα τοποθετηθούν στο σύνολο του Δήμου. Δίνοντας πάντα σημασία στη λεπτομέρεια και συνδυαζόντας λειτουργικότητα με εμφάνιση, φροντίσαμε οι κάδοι να φέρουν το λογότυπο του Δήμου μας. Έτσι, εκτός απο χρηστικοί θα είναι και καλαίσθητοι για να κοσμούν τις γωνιές μας. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να τους χρησιμοποιούμε για τον λόγο που φτιάχτηκαν, χωρίς να τους καταστρέφουμε και χωρίς να ρυπαίνουμε τριγύρω ασυλλόγιστα.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασικές συνιστώσες και προτεραιότητες της περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου μας. Οι υπάλληλοι στην καθαριότητα, υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, φροντίζουν καθημερινά για την περισσυλογή των απορριμμάτων και την καθαριότητα των χωριών μας. Ειδικότερα εν μέσω πανδημίας βρίσκονται ανελιπώς στην πρώτη γραμμή.

Ας υποβοηθήσουμε το δύσκολο έργο τους και ας συνειδητοποιήσουμε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων και η προσπάθεια για έναν Δήμο καθαρό και όμορφο είναι υπόθεση όλων μας!”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καμένα Βούρλα: Πωλείται γνωστή επιχείρηση εστίασης στην παραλιακή οδό

  Στα Καμένα Βούρλα πωλείται η γνωστή επιχείρηση εστίασης  “The Burger Rules”.   Η επιχείρηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *