Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

1η Μεικτή Συνεδρίαση της Κοινότητας Λιβαδειάς

Η πρόσκληση στην 1η Μεικτή Συνεδρίαση της Κοινότητας Λιβαδειάς»

‘Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 184 του ν.4635/2019 καλείστε την ΤΕΤΑΡΤΗ 15/02/2023 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Λιβαδειάς επί της οδού Καραγιαννοπούλου 1 που θα πραγματοποιηθεί μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη), σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022, για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων μετά παρατάσεως στο Υ.Ε. κατάστημα της εταιρείας «ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ Γ.-ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΑΘ. ΟΕ» επί της ΠΕΟ Λιβαδειάς-Αθηνών.

2. Γνωμοδότηση για διατήρηση ή μη κενωθέντων περιπτέρων στην Κοινότητα Λιβαδειάς

3. Γνωμοδότηση επί αιτήματος της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ ) Λιβαδειάς .

4. Γνωμοδότηση επί αιτήματος ατόμου ΑΜΕΑ για οριοθέτηση θέσης στάσης και στάθμευσης οχήματός του σε τμήμα οδού πλησίον οικογενειακής του επιχείρησης

5. Γνωμοδότηση επί αιτήματος πολίτη για τοποθέτηση πινακίδων στάθμευσης των φορτηγών της επιχειρήσεώς του επί των δύο πλευρών της οδού Γιαννούτσου 17. Μαζί με την πρόσκληση σας αποστέλλονται σε μορφή scan στα προσωπικά σας e-mail οι εισηγήσεις των υπηρεσιών με τα συνημμένα αυτών.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΠ. ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

• Η μεικτή συνεδρίαση πραγματοποιείται δια ζώσης, τηρουμένων όλων των ισχύ υγειονομικών μέτρων, και ταυτόχρονα μέσω τηλεδιάσκεψης. Ειδικότερα: Με φυσική παρουσία παρευρίσκονται: Έως επτά (7) άτομα, είτε αυτά είναι εμβολιασμένα είτε ανεμβολίαστα, τηρουμένης της απόστασης του ενάμισι (1.5) μέτρου. ./. -2- Περισσότερα από επτά (7) άτομα, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των συμμετεχόντων, αποκλειστικά εφόσον πρόκειται για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία του ενός ατόμου ανά πέντε τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού). Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετέχουν οι αιρετοί που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης.

 

• Επισημαίνεται ότι οι κ.κ. σύμβουλοι θα πρέπει να ενημερώσουν την Πρόεδρο του συλλογικού οργάνου -είτε με mail είτε τηλεφωνικά αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στην συνεδρίαση, δηλαδή είτε ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, έως την ΤΡΙΤΗ 14/02/2023 και ώρα 10ην πρωϊνή.-

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δημήτρης Κουτσούμπας: “Για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει πρέπει να χάσει το κεφάλαιο”

“Ενίσχυση του ΚΚΕ και καταδίκη των πολιτικών συνενόχων για το έγκλημα των Τεμπών” τόνισε ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *