Η πρόσκληση, για την παρουσίαση των ποιητικών συλλογών του Κ. Τσαλαφούτα, από τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων
ΟΜΙΛΟΣ ΦΘΙΩΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ & ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των ποιητικών συλλογών «Ελεγχόμενα Χαμόγελα» και «Μελίρρυτη Χαραυγή» του εκπαιδευτικού Κώστα Τσιαλαφούτα, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 20.00 , στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, που διοργανώνουν ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, οι Χρόνος Εκδόσεις και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας Λαμίας.
Για την ποιητική συλλογή «Ελεγχόμενα Χαμόγελα» θα μιλήσει ο λογοτέχνης, Δημήτρης Φαφούτης, ενώ για την ποιητική συλλογή «Μελίρρυτη Χαραυγή» η ποιήτρια, Βασιλική Νικοπούλου.
Ποιήματα θα απαγγείλουν οι εκπαιδευτικοί, Γιώτα Γάκη και Νίκος Ηλιόπουλος.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Γεν. Γραμματέας του Ομίλου, Ειρήνη Πασχαλίδη
ΤΟ Δ.Σ.