Breaking News

4 συλλήψεις σε ένα 24ωρο στην Στερεά Ελλάδα για ναρκωτικά

Τέσσερις (4) ημεδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα) και της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (ομοίως 2 άτομα).

Ειδικότερα, σε (4) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Δες επίσης

Βρέθηκαν νεκρές, σε προχωρημένη σήψη, μητέρα και κόρη

Τραγωδία αποκαλύφθηκε  στην πόλη της Λάρισας το απόγευμα της Πέμπτης 23/4/2026. Σε διαμέρισμά στο κέντρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *