Δευτέρα , 29 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

6 θέματα για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης

 

Δείτε τα 6 θέματα της τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης στις 9/5/2023

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
για τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Λαμβάνοντας υπόψη την αριθ. 374/39135/30-5-2022 ( Α.Δ.Α. ΨΜΓΓ46ΜΤΛ6-Φ75 ) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών “Λειτουργία Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής”, σας προσκαλώ μέσω τηλεδιάσκεψης σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης, που θα πραγματοποιηθεί την 9η Μαΐου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00΄ π.μ., για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα αναφερόμενα στον κατωτέρω πίνακα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
1. ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ – ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Πρόεδρος Ο.Ε

2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ. Πρόεδρος Ο.Ε

3. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ( ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ “ΒΑΡΚΑ” ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΛΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Πρόεδρος Ο.Ε

4. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ( ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ “ΣΠΑΡΤΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΒΡΑΧΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Πρόεδρος Ο.Ε

5. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ( ΟΙΚΟΠΕΔΟ ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ “ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ” ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Πρόεδρος Ο.Ε

6. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ( ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
Πρόεδρος Ο.Ε

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Περιβολάκια” Αταλάντης: Ετήσιο Μνημόσυνο των Αταλαντινών που εκτελέστηκαν

  Στις 29/5/2023 το Ετήσιο Μνημόσυνο των Αταλαντινών που εκτελέστηκαν  Το ετήσιο Μνημόσυνο των Αταλαντινών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *