Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

7η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας

Έρχεται η 7η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας!

Η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας,  φέτος διανύει την 7η επιτυχημένη χρονιά της.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική δραστηριότητα της δυτικής Λαμίας, η οποία έχει γίνει θεσμός πια τόσο με την ποικιλία και τις τιμές των εκθεμάτων όσο και με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις παράλληλες δράσεις που τη συνοδεύουν, προσελκύοντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Διοργανώνεται από τους συλλόγους της Τ.Κ. Σταυρού Λαμίας, και συγκεκριμένα τον Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο Σταυρού, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η ΝΕΑ ΒΡΑΧΑ» και τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο ΣΣ Λιανοκλαδίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδος καιτον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας, ενώ φέτος ξεχωριστή παρουσία θα έχει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Νέας Βράχας στο www.neavracha.gr/anthokomiki

Όπως κάθε χρόνο η έκθεση διοργανώνεται στην πλατεία Νέας Βράχας στον Σταυρό Λαμίας το πιο κοντινό στην Πρωτομαγιά τριήμερο. Φέτος η έκθεση θα έχει ανοιχτές τις πύλες της για το κοινό από 28 Απριλίου μέχρι και 1 Μαΐου.

Εκθέτες μπορούν να είναι όλοι οι επαγγελματίες το αντικείμενο των οποίων κινείται στο χώρο της Ανθοκομίας σε όλα τα στάδιά της. Από την παραγωγή (είτε λουλουδιών είτε παραγώγων), μέχρι την εμπορία, την μεταποίηση και την διακίνησή τους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές κατηγορίες επαγγελματιών όπως φυτώρια, ανθοπωλεία, αγροτικά προϊόντα, είδη κήπου, διαμόρφωση κήπου, εμπόρους γεωργικών εργαλείων, εμπόρους μελισσοκομικών προϊόντων κ.α.

Η Έκθεση είναι μια ευκαιρία για τον κάθε επαγγελματία να προωθήσει τα προϊόντα του να αυξήσει εκθετικά τις πωλήσεις του κάνοντας παράλληλα τις επαγγελματικές γνωριμίες που θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει την επιχείρησή του. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι εκθέτες της περυσινής έκθεσης, πριν τη λήξη της, εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής για τη φετινή.

Καλούμε τους επαγγελματίες του χώρου να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή προκειμένου να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους και να διευκρινιστεί η οποιαδήποτε απορία τους.

Τρόπους επικοινωνίας, λεπτομέρειες, φόρμα συμμετοχής, όρους και προϋποθέσεις μπορείτε να δείτε στο

www.neavracha.gr/anthokomiki

 

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Βασικό χαρακτηριστικό της Έκθεσης είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που λειτουργούν σαν πόλος έλξης για το κοινό, το οποίο μέχρι τώρα την έχει αγκαλιάσει και την υποστηρίζει με τον θερμότερο τρόπο. Ήδη έχει πάρει μορφή το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο και φέτος χαρακτηρίζεται από την ποικιλία και την ποιότητά του. Κάθε ημέρα υπάρχει συναυλιακή εκδήλωση με μουσικούς που καλύπτουν κάθε μουσική σχολή.

· Η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη στην παράδοσή μας και θα μας κρατήσει συντροφιά ο Νίκος Φιλιππίδης και η κομπανία του, παρέα με τον Σάκη Καρακώστα και τον Δημήτρη Ρούσκα.

· Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε τον Χρήστο Νικολόπουλο με το μπουζούκι του και την ορχήστρα του να συντροφεύει τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου.

· Την τρίτη ημέρα οι καθηγητές του ωδείου OpusArte θα μας ταξιδέψουν στην σύγχρονη ελληνική ροκ και ποπ μουσική.

· Την τέταρτη ημέρα ο Δημήτρης Κουτής, ο Χρήστος Κίσσας, η Μαρίνα Χατζή και η παρέα τους θα μας χαρίσουν μια παραδοσιακή πρωτομαγιά, για να θυμηθούνε οι παλιοί και να μάθουν οι νεώτεροι.

Φυσικά πέρα από τις συναυλίες θα υπάρχει και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με συμμετοχές έκπληξη!

Λεπτομέρειες για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί προς το παρόν μπορείτε να βρίσκετε στο:

www.neavracha.gr/anthokomiki

 

Δυνατότητα Διαφήμισης

Η Έκθεση κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Τόσο από τα δικά μας στοιχεία, όσο κι από τον απολογισμό των εκθετών της περυσινής 6ης Ανθοκομικής Έκθεσης διαπιστώσαμε ότι είχαμε πάνω από 8.000 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ για φέτος η εκτίμησή μας είναι ότι θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις 10.000.

Η μεγάλη αυτή εμπορική δραστηριότητα θεωρείται ένας από τους πλέον κατάλληλους χώρους για να προβληθεί ο επαγγελματίας που θα ήθελε να προωθήσει την επιχείρησή του ή τις υπηρεσίες του.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή για να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί την καταλληλότερη μορφή χορηγίας για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, που θα αποδώσει τα μέγιστα και στις δύο πλευρές.

Πληροφορίες και τρόπους επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στο:

www.neavracha.gr/simmetohi

 

Ελάτε με οποιοδήποτε τρόπο να συμμετέχετε στην 7η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας.

Ελάτε να νιώσουμε τη φύση.

Να δούμε τα χρώματά της ζωγραφισμένα πάνω στα άνθη.

Να την μυρίσουμε, περπατώντας σ έναν πανέμορφο κήπο 4.000 τετραγωνικών μέτρων.

Να την αγγίξουμε σε κάθε λουλούδι που θα πιάσουμε.

Ν ‘ακούσουμε τους ήχους της, όπως θα μας τους μεταφέρουν οι μοναδικοί καλλιτέχνες που θα είναι μαζί μας.

Και γιατί όχι να την γευτούμε…

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

il Postino – Σπερχειάδα: Απολαυστικός Μπακαλιάρος με σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου!

Κάντε την παραγγελία σας! Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, στο il Postino  στη Σπερχειάδα σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *