Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

8η Μαρτίου: Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου είναι μια μέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που έδωσαν, δίνουν και θα συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά τον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερία και ισότητα.

Οι γυναίκες υγειονομικοί εργάζονται ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες λόγω και του Covid-19. Πολλές φορές μακριά από τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους από τον φόβο της μετάδοσης του ιού. Βρίσκονται σε μια διαρκή σωματική και ψυχική εξουθένωση υπερβαίνοντας τις δυνάμεις τους. Διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, καλύτερους μισθούς, αξιοκρατία, σεβασμό και ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και με ίσες ευκαιρίες για όλους. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε δυναμικά όλοι μαζί τα δικαιώματα των υγειονομικών καθώς και την επίλυση όλων των προβλημάτων.

Ευχόμαστε ολόψυχα χρονιά πολλά στις γυναίκες που εδώ και δύο χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας στα νοσοκομεία, στις γυναίκες που αγωνίζονται, παλεύουν και διεκδικούν μια καλύτερη ζωή, σ’ αυτές που χρωστάμε όσα είμαστε σήμερα .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΚΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ανοιχτό κάλεσμα σε νέους/ες και εκπροσώπους φορέων πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η πρόσκληση αφορά σε νέους και νέες ηλικίας 17 έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *