Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

96 αδέσποτα στον Βόλο σώθηκαν και βρήκαν οικογένεια μέσα σε έναν χρόνο

Ως απολογισμό ζωής χαρακτηρίζουν τα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου, έναν απολογισμό που έκαναν για να αποχαιρετήσουν το 2022 και να καλωσορίσουν το 2023, καθώς αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που έκαναν ώστε 96 συνολικά αδέσποτα να βρουν το δικό τους σπίτι και να σωθούν από τους κινδύνους που υπάρχουν στους δρόμους της πόλης.

Όπως επισημαίνουν τα μέλη της Φιλοζωικής πολλά ζώα εγκαταλείπονται στον δρόμο χωρίς δεύτερη σκέψη και παλεύουν καθημερινά για να επιβιώσουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αντιμετωπίζουν τη πείνα, τη δίψα, το κρύο, τη ζέστη, τις αρρώστιες, την κακοποίηση, το πόνο και τις περισσότερες φορές το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Μέσα στο 2022 η Ομάδα φρόντισε 96 αδέσποτα ζωάκια και μέσα από αναρτήσεις, συζητήσεις, παραινέσεις κατάφερε να βρει στα 96 αυτά αδέσποτα το δικό τους σπιτικό. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανάρτηση-απολογισμό τον Ιανουάριο υιοθετήθηκαν έντεκα αδέσποτα, τον Φεβρουάριο 13, τον Μάρτιο 15, τον Απρίλιο έντεκα, τον Μάιο δέκα, τον Ιούνιο τρία, τον Ιούλιο οκτώ, τον Αύγουστο πέντε, τον Σεπτέμβριο τέσσερα, τον Οκτώβριο τρία, τον Νοέμβριο εννέα και τον Δεκέμβριο τέσσερα.

« Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε σε όλους ότι με υπευθυνότητα, φροντίδα και αγάπη για αυτά τα άδολα πλάσματα που έχουμε στη ζωή μας, θα εισπράξουμε ανιδιοτελή πίστη και αφοσίωση από αυτά! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και σώστε μία ζωή! Εκτός από τη ζωή που θα σώσετε θα βελτιωθεί και η δική σας», επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι τοποθετήσεις της παράταξης “Στερεά Υπεροχής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας 

Η “Στερεά Υπεροχής” για τη συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Στην πρώτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *