Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανατροπή στον ανασχηματισμό! Δεν αποδέχεται τη θέση του Υπουργού στην κυβέρνηση ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Μεγάλη ανατροπή και πρωτοφανές- συμβαίνει πρώτη φορά- καθώς ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν αποδέχεται τελικά την θέση του Υπουργού στην Πολιτική Προστασία.

Ανακοινώθηκε σήμερα στις 11:00 ο ανασχηματισμός και ενώ η ορκωμοσία των νέων υπουργών είναι προγραμματισμένη για τις 16:00, ο Ευάγγελος Αποστολάκης γνωστοποίησε  ότι δεν δέχεται να γίνει υπουργός στο νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Αποστολάκης έκανε λόγο ότι  δεν υπάρχει διακομματική συναίνεση, η οποία ήταν όρος του για να δεχτεί να μπει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η παρουσία του Ευάγγελου Αποστολάκη στο νέο κυβερνητικό σχήμα προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, να “σηκώσει” ο πρώην υπουργός Άμυνας. «Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να αποδεχθώ την υπουργοποίηση μου», φέρεται να δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης σε συνεργάτες του και λίγη ώρα γράφτηκε… ιστορία: έγινε ο πρώτος υπουργός που ανακοινώνεται σε ανασχηματισμό αλλά δεν προλαβαίνει ούτε να ορκιστεί γιατί αλλάζει άποψη…

Με πληροφορίες από newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η μητέρα του 18 μηνών μωρού που πέθανε: “Τα μάτια του ήταν ανοιχτά, δεν κουνιόταν….Ούτε η καρδιά του χτύπαγε ούτε ανέπνεε”

Θρήνος για το μωράκι που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες… Συγκλονίζουν όσα περιγράφει η μητέρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *