Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Παλαιοχώρι και στις νότιες πλαγιές του Καλλίδρομου

Συμμετείχαν 271 αθλητές στον 2ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «ΛΙΜΝΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ 2021!!!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 ο 2ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «ΛΙΜΝΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ 2021» στο Παλαιοχώρι Δωριέων και στις νότιες πλαγιές του Καλλίδρομου. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ο αγώνας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, η φύση φόρεσε τα φθινοπωρινά της και δημιούργησε ένα δύσκολο, αλλά και ιδιαίτερο τερέν.

Τελικά 271 δρομείς στήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης για τις 2 διαδρομές, των 21 χλμ και των 10 χλμ, οι οποίοι γεύτηκαν την ομορφιά του βουνού και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του χωριού και των σπουδαίων εθελοντών της διοργάνωσης. Ο ημιμαραθώνιος αγώνας ξεκίνησε στις 9:30 πμ, και ο αγώνας των 10χλμ στις 10 πμ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους δρομείς, οι οποίοι έφυγαν από το Παλαιοχώρι με την υπόσχεση να επιστρέψουν του χρόνου.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Νικητές του ημιμαραθωνίου αναδείχθηκαν, για μεν του άνδρες ο Γιώργος Λουφέκης της L – CREW με χρόνο 1:49:55, για δε τις γυναίκες η Φραγκοπούλου Κλεοπάτρα με χρόνο 2:02:33 των Βοιωτών Ημεροδρόμων. Στον αγώνα των 10 χλμ νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Κανελλόπουλος Ιωάννης με χρόνο 58:50 από τον Ίκαρο Πάτρας και στις γυναίκες η Μπάτσαρη Κωνσταντίνα με χρόνο 1:26:01 από το ΑΚΟ Λιβαδειάς.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών και ο Α.Σ ΔΙΟΝΥΣΟΣ Αμφίκλειας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Συμμετείχε και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους, ευχαριστεί τους εθελοντές του αγώνα και όλους, όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ο καθένας με τον τρόπο του.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ

______________________

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας για τον αγώνα:

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καρυά Καμένων Βούρλων: Καθάρισαν, έκοψαν χόρτα και ασβέστωσαν! [εικ.]

Δράσεις καθαριότητας και καλλωπισμού για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυά  “Η Αγία Τριάδα” στο όμορφο χωριό! …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *