Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Απομακρύνθηκε ο δάσκαλος που χτύπησε γονιό μαθητή – Κατέθεσε μήνυση ο γονιός

Κατέθεσε μήνυση ο γονέας για την επίθεση – Απομακρύνθηκε ο δάσκαλος

Εξελίξεις υπάρχουν αναφορικά με βίαιο  και σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης  11/11/2021 σε δημοτικό σχολείο στο κέντρο της Λαμίας,  όπου δάσκαλος -αναπληρωτής- επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές γονιό μαθητή. (σχετικό άρθρο εδώ)

Μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού που αναμενόμενα πήρε αμέσως πολλές διαστάσεις,  πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη στο γραφείο της Διευθύντριας Α’ βάθμιας εκπαίδευσης της κυρίας Γιώτας Σιδερά-Χουλιάρα , η οποία κάλεσε τόσο τον εκπαιδευτικό όσο και την διευθύντρια του σχολείου για να εξεταστεί τι έχει συμβεί.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Αύριο Παρασκευή  μάλιστα η κ. Χουλιάρα θα συναντηθεί και με τον πατέρα του παιδιού, ώστε να ενημερωθεί από όλες τις πλευρές για το συμβάν.

Όσο για τον αναπληρωτή εκπαιδευτικό, απομακρύνθηκε από το σχολείο μέχρι να αποφασιστεί από την δικαιοσύνη τι ακριβώς έχει συμβεί,  αφού σύμφωνα και με τις νεότερες πληροφορίες  του www.fonografos.net, ο γονέας, που νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας το απόγευμα της Πέμπτης, κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία για το περιστατικό.

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καρυά Καμένων Βούρλων: Καθάρισαν, έκοψαν χόρτα και ασβέστωσαν! [εικ.]

Δράσεις καθαριότητας και καλλωπισμού για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυά  “Η Αγία Τριάδα” στο όμορφο χωριό! …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *