Ακολουθήστε μας στο facebook

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Δομοκού λόγω χιονόπτωσης

Η κακοκαιρία “Φίλιππος” ξεκίνησε να φέρνει χιόνια και στον Δήμο Δομοκού λόγω χιονόπτωσης σήμερα τα σχολεία θα  είναι κλειστά.

Η απόφαση του Δημάρχου κ. Μπάμπη Λιόλιου:

Διακοπή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , στις Δημοτικές Ενότητες Δομοκού, Θεσσαλιώτιδος και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου λόγω χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Δήμαρχος Δομοκού έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 116/08-06-2006 τ. Α΄) «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας» σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010 τ. Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», αναφορικά με τις αρμοδιότητες του Δημάρχου. 2) Τις διατάξεις του αρθρ. 94 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010 Τ. Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης». 3) Το Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ»του Δήμου Δομοκού 4) Τις επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες στην περιοχή του Δήμου Δομοκού.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ ΕΙ

Τη διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Δημοτικές Ενότητες Δομοκού, Θεσσαλιώτιδος και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου για σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 λόγω χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. ΛΙΟΛΙΟΣ

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νοσοκομείο Λαμίας: Με ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Με ευλάβεια και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας η περιφορά του Επιταφίου, Μεγάλη Παρασκευή 3/5/2024. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *