Ακολουθήστε μας στο facebook

Μητροπολιτικός Ναός Λαμίας: Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός και Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 27/3/2022

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας τελέσθηκε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως το απόγευμα ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Προσκεκλημένος ομιλητής στον κατανυκτικό Εσπερινό ήταν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Γιάνγκου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Τον π. Βαρνάβα καλωσόρισε στην Μητρόπολη Φθιώτιδος ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών και τον ευχαρίστησε με εγκάρδια λόγια αδελφικής αγάπης για την αποδοχή της προσκλήσεως και την τιμητική παρουσία του στην Λαμία.

Ακολούθως ο π. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για την ευγενή πρόσκληση και φιλοξενία ωμίλησε με θέμα: «Το κάλλος των αρετών».

Οι Ιερές Ακολουθίες, τόσο του Κατανυκτικού Εσπερινού, όσο και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό, καθώς και η ομιλία του π. Βαρνάβα μεταδόθηκαν απευθείας από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδάκι και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο

Τροχαίο με παράσυρση σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα, 5/5/2024. Θύμα  είναι  ένα παιδί, 8  ετών, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *