Ακολουθήστε μας στο facebook

Ήττα του ΠΑΣ Λαμία από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο

Στον σημερινό 27/4/2022 αγώνα της – επαναληπτικός για την ημιτελική φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022- η  Λαμία έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ με σκορ 0-2.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 42′, ενώ στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ έβαλε το δεύτερο γκολ, κάνοντας  το 0-2.

“Δυνατή” ήταν η παρουσία του κόσμο που συνεχώς προσπαθούσε να δώσει ρυθμό στους  παίκτες της Λαμίας. Οι παίκτες της Λαμίας αν και προσπάθησαν απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχασαν την ευκαιρία να βρεθεί η Λαμία για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, λεχοιντας χλασει και στον πρώτο αγώνα με 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Λούκας, Μπεχαράνο (86′ Γκέντσογλου), Τζανδάρης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τιρόνε (68′ Νούνιες), Ελευθεριάδης (57′ Μπανγκουρά (86′ Μανουσάκης)), Μανούσος (68′ Καραμάνος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ (68′ Σάντσες), Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (72′ Αλεξανδρόπουλος), Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (68′ Μαουρίσιο), Αϊτόρ (63′ Βιτάλ), Ιωαννίδης (63′ Ιωαννίδης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αθανάσιος Διάκος».

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ενημέρωσε το γραφείο τύπου του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *