Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο επίκεντρο η Μακρακώμη – Συναυλία με την Γλυκερία, παρουσία του Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα [ΒΙΝΤΕΟ]

 Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο www.fonografos.net ο κ. Χρήστος Πάσουλας, μέλος της Επιτροπής του ΚΚΕ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας με αφορμή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Μακρακώμη.

Συγκεκριμένα, συναυλία με την δημοφιλή τραγουδίστρια  Γλυκερία διοργανώνει το Κ.Ο.Β. Μακρακώμης ΚΚΕ την Παρασκευή 15/7/2022 στην πλατεία της Μακρακώμης ενώ σημειώνεται η εκδήλωση είναι αφιερωμένη ενάντια στον πόλεμο και στην ακρίβεια.

Στην εκδήλωση όπως μας επιβεβαίωσε ο κ. Πάσουλας θα παραβρεθεί και ο Γ.Γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, δίνοντας έτσι μία επιπλέον πολιτική βαρύτητα στο μήνυμα που μεταφέρει η εκδήλωση.

Η παρουσία του δε, είναι ιδιαίτερη τιμητική για την περιοχή Αναμένεται η Μακρακώμη να αποτελέσει το επίκεντρο και να κατακλυστεί από κόσμο που θα απολαύσει μία όμορφη πολιτιστική βραδιά!

Ο κ. Πάσουλας υπογραμμίζει την πρόθεση των διοργανωτών να προσφέρουν ψυχαγωγία με ποιοτικές εκδήλωσεις για κάθε λαϊκή οικογένεια της περιοχής με χαμηλό κόστος -είσοδος μόνο 5€ για να καλύπτονται τα  έξοδα της διοργάνωσης-, περνώντας παράλληλα επίκαιρα πολιτικά μηνύματα.

Η είδηση που μας μετέφερε επίσης  ο κ. Πάσουλας είναι ότι αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει και στην Σπερχειάδα και σε επόμενο χρόνο θα ανακοινωθούν λεπτομέριες.

Δείτε όσα δήλωσε στο www.fonografos.net και στον Δημήτρη Καραντζούνη ο κ. Πασούλας:

 

 

Μακρακώμη: Μεγάλη συναυλία με την Γλυκερία

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωση για προπονήσεις ποδοσφαιριστών γεννημένων 2006-2007

Ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Λαμία   Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει ότι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *