Συνάντηση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει με αντιπροσωπείες κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους Έλληνες παραγωγούς, με κυρίαρχο το πρόβλημα του αυξημένου κόστους παραγωγής.

Την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούσαν η βουλευτής Β΄ Πειραιώς Διαμάντω Μανωλάκου, ο Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Λαμπρούλης και ο υπεύθυνος του τμήματος αγροτικής πολιτικής της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Διονύσης Αρβανιτάκης.

Στη συνάντηση παρέστη και ο ΓΓ Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του ΥπΑΑΤ κ. Κ. Μπαγινέτας.

Δες επίσης

ΤΖΟΚΕΡ: Οι τυχεροί αριθμοί [κλήρωση 3084]

Δείτε τους αριθμούς που κληρώθηκαν Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  25/6/2026 η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ (αριθμός κλήρωσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *