Ακολουθήστε μας στο facebook

Παρουσιάστηκε το βιβλίο-λεύκωμα «Arthur Lukis Mansell: Στα ίχνη ενός Άγγλου υδρογράφου»

Το βιβλίο-λεύκωμα του αρχιτέκτονα και τέως διευθυντή της Πολεοδομίας του Δήμου Χαλκιδέων, Κωστή Δημητούλη, με τίτλο «Arthur Lukis Mansell: Στα ίχνη ενός Άγγλου υδρογράφου», παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στη Χαλκίδα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, οι βουλευτές Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός, η υποψήφια βουλευτής Σοφία Νικολάου, η πρώην υπηρεσιακή Πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιμίκα Σακελλαράκη, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Μαραγκός και πλήθος κόσμου.

Για το βιβλίο μίλησαν ο ναύαρχος ε.α. & επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), Γεώργιος Γιακουμάκης και η δρ. φιλολογίας & πρόεδρος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Χαλκίδας, Σούλα Παπαγεωργοπούλου, με συντονιστή της εκδήλωσης τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας (ΟΛΝΕ) Μπάμπη Μανιάτη.

Ο Arthur Lukis Mansell πραγματοποίησε εκτεταμένες χαρτογραφήσεις του Ευβοϊκού Κόλπου, των περισσότερων ελληνικών νησιών, ακτών καιθ λιμένων αλλά και της ευρύτερης ανατολικής Μεσογείου.

Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας έχει αναλάβει την έκδοση του λευκώματος «Arthur Lukis Mansell: Στα ίχνη ενός Άγγλου υδρογράφου».

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κατέβασαν ρολά οι εργαστηριακοί γιατροί και στη Μαγνησία- «Μας κλείνουν»

Από σήμερα Τρίτη 8 Μαΐου κατέβασαν τα ρολά οι εργαστηριακοί γιατροί και στη Μαγνησία επισημαίνοντας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *