Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών

Στην περιοχή της Αγίας Τριάδας  θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 24/2/2023

Η ανακοίνωση από την εταιρία “Κεντρική ΟΔΟΣ”:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγ. Τριάδας (περί το 193ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα (από το 194ο έως το 193οχλμ) καθώς και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη (από το 192ο έως το 194ο χλμ). Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στέφανος Τσιτσιπάς για τελικό του Australian Open: Πάμε να το πάρουμε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Australian Open, μετά τη νίκη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *