Ακολουθήστε μας στο facebook

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος – HFD στο Πολεμικό Μουσείο

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος – HFD

Με μεγάλη χαρά ο Γραμματέας ΑμεΑ της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. Κώστας Λολίτσας παρευρέθηκε (4/2/2023) για άλλη μια χρονιά στην πίτα της Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος – HFD στο Πολεμικό Μουσείο.

Μετά το καλωσόρισμα και τον σύντομο απολογισμό του Προέδρου Κώστα Σιμψη, χαιρέτησαν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚ ΑμεΑ Γιάννης Μοσχολιός, εκπρόσωποι των Κομμάτων της Βουλής, ο Περιφέρειαρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης,  ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών Τάσος Γαϊτάνης, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλίδου κ. ά.

Ο Υπουργός κ. Χατζηδάκης και ο ΓΓ κ. Σταμάτης επεσήμαναν τα πολλά και σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στον χώρο της #Αναπηρίας προς την κατεύθυνση της πλήρους συμπερίληψης αλλά και αυτά που μένουν να γίνουν και έχουν δρομολογηθεί.
Επίσης ο Υπουργός βράβευσε την κ. Σοφία Ίσαρη η οποία εξελέγη για πρώτη φορά από την χώρα μας Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κωφών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στ. Κασσελάκης: “Να λειτουργήσουμε ως ένα κίνημα που δεν θα ανέχεται άλλο την κοροϊδία”

Ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης   Στον Ναυτικό Σταθμό της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *