Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανοικτή εκδήλωση σήμερα «Δράσεις ανάπτυξης της Μελισσοκομίας του Νομού Ευρυτανίας και ταυτοποίησης του παραγόμενου μελιού».

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 5:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου ανοικτή εκδήλωση καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Δράσεις ανάπτυξης της Μελισσοκομίας του Νομού Ευρυτανίας και ταυτοποίησης του παραγόμενου μελιού».

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από τρία χρόνια παρατηρήσεων και ερευνών, τόσο στο πεδίο με την συνεργασία μελισσοκομιών αναφοράς, όσο και με την χρήση επιστημονικών μεθόδων και εργαστηριακών αναλύσεων και ερευνών. Στην εκδήλωση θα υπάρχει μέριμνα και για διαδικτυακή απομακρυσμένη παρακολούθηση και συμμετοχή.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, με στόχο την ανάπτυξη του νευραλγικού κλάδου της Μελισσοκομίας στο Νομό Ευρυτανίας, συνεργάστηκε με τρεις επιστημονικούς φορείς, το ΕΛΓΟ Δήμητρα, το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εκπονώντας ένα πρότυπο σχέδιο δράσεων για την «ανάπτυξη της Μελισσοκομίας του Νομού Ευρυτανίας και ταυτοποίησης του παραγόμενου μελιού».Η χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού 65.423,00 € έγινε από το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας και τα αποτελέσματά του είναι ελεύθερα προς χρήση από τους ενδιαφερόμενους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Μεγάλη Δευτέρα στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας [ΒΙΝΤΕΟ]

Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παρνασσού, στην Αγία Μαρίνα Λοκρίδος, στις παρυφές του Παρνασσού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *