Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

LEADER 2023-2027 Ενημερωτικές συναντήσεις σε Καρπενήσι και Κερασοχώρι

Η ΟΤΔ «Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α.», στα πλαίσια υποβολής της πρότασης για την Επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027, προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται στην Ενημερωτική Συνάντηση με τον Τοπικό Πληθυσμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 12:30 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας, του Δήμου Αγράφων, με θέμα: «Σχεδιασμός της Τοπικής Στρατηγικής και του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 για την Π.Ε Φθιώτιδας και Π.Ε Ευρυτανίας».

Αντίστοιχα στο Καρπενήσι, η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Καρπενησίου.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού της περιοχής παρέμβασης προκειμένου να διαμορφωθεί η στρατηγική τοπικής ανάπτυξης για την Π.Ε Φθιώτιδας και Π.Ε Ευρυτανίας για την περίοδο 2023-2027.

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ένας από τους βασικούς στόχους της απώλειας βάρους είναι το μειωμένο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς

Κι ενώ υπάρχουν δεκάδες προγράμματα γυμναστικής και διατροφικά μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *