Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πιστώνεται στους λογαριασμούς των παραγωγών ξηρών μη μεταποιημένων σύκων της Βόρειας Εύβοιας η ενίσχυση de minimis

Πιστώνεται άμεσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών ξηρών μη μεταποιημένων σύκων της Βόρειας Εύβοιας, η ενίσχυση ήσσονος σημασίας (de minimis) όπως προέβλεπε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 6644/22.12.2022), στο πλαίσιο στήριξής τους λόγω της σοβαρής μείωσης του εισοδήματός τους που υπέστησαν από την καταστροφική πυρκαγιά του 2021.

Δικαιούχοι είναι οι παραγωγοί σύκων στους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού, που έχουν υποβάλλει ενιαία αίτηση ενίσχυσης για το έτος 2021, διατηρούν παραγωγικά δένδρα και τουλάχιστον ένα στρέμμα καλλιέργειας.

Το ύψος του ποσού καθορίζεται σε 115 € ανά στρέμμα καλλιέργειας σύκων για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ενώ στην περίπτωση των μη κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, η εν λόγω ενίσχυση, προς την πληττόμενη αγροτική εκμετάλλευση περιορίζεται στο 50% του ποσού που θα λάβουν οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα την Παρασκευή 24 Μαΐου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, στην πόλη της Λάρισας, με τίτλο «Υγεία Πνευμόνων».

Η FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, στην πόλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *