Κυριακή , 28 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Επισκέψεις της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ

 

Πρόγραμμα συσκέψεων Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Παρασκευή 26/5 στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας (μικρή αίθουσα) θα μιλήσει ο Μπασδέκης Κώστας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

Παρασκευή 26/5 στις 20:30 Ν. Μοναστήρι στην “Ταβέρνα της Γιώτας”, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Σάββατο 27/5 στις 18:30, στο Παγκράτι Λαμίας στο Cafe Eleven , θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Σάββατο 27/5 στις 20:00, στην Ελάτεια στην Ταβέρνα “Πόντος”, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Κυριακή 28/5 στις 20:30 στην Αταλάντη, στην ταβέρνα του Ταλαγάνη, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Κυριακή 28/5 στις 20:00 στην Πελασγία, στο “Κεντρικόν” θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 28/5 στις 19:30, στα Γαλανέικα Λαμίας στο cafe Άλσος, θα μιλήσει η Γεροκούδη Δήμητρα υποψήφια βουλευτής και μέλος της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 29/5 στις 21:00, στη Σπερχειάδα στην ταβέρνα του Μανίτα, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Δευτέρα 29/5 στις 19:30, στη Στυλίδα, στο εκλογικό κέντρο του Κόμματος θα μιλήσει ο Μπασδέκης Κώστας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

Τρίτη 30/5 στις 19:00, στον Άγιο Κωσταντίνο στο Cafe “Κάλαμος” (στην παραλία Καλάμου), θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έκλεβαν αυτοκίνητα για να κάνουν κλοπές σε σπίτια

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούνταν στη συστηματική τέλεση κλοπών από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *