Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τη ματαίωση του διαγωνισμού με τίτλο «Ενίσχυση μικροκινητικότητας στον Δήμο Καρπενησίου» προϋπολογισμού 247.864,84€ αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή

Τη ματαίωση του διαγωνισμού με τίτλο «Ενίσχυση μικροκινητικότητας στον Δήμο Καρπενησίου» προϋπολογισμού 247.864,84€ αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Καρπενησίου, καθώς από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού δεν εντοπίστηκε κανένας ανάδοχος.

Συγκεκριμένα, συστάθηκε η επιτροπή που αποτελούνταν από τους: 1. Καράμπελα Παναγιώτη, ΠΕ Μηχανολόγο Μηχ/κό,2. Κεφαλά Δημήτριο, ΠΕ Γεωπόνο και3. Λάππα Αντώνιο, ΠΕ Πολιτικό Μηχ/κό προκειμένου να διενεργήσει τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που προκηρύχθηκεγια την παραπάνω προμήθεια. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο τριώνμελών δεν απουσιάζει κανείς, ο Πρόεδρος ενημέρωσε την Επιτροπή ότι, σύμφωνα μετα στοιχεία του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, η ημερομηνία υποβολής προσφορών έληξε στις 8 Αυγούστου 2023, ώρα 23:30.

Στη συνέχεια, αφού παρήλθε η ορισθείσα από τη Διακήρυξη ημερομηνία και ώρααποσφράγισης των προσφορών, δηλαδή η 11η Αυγούστου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα10:00, τα εξουσιοδοτημένα μέλη της Επιτροπής διαπίστωσαν ότι δεν υποβλήθηκεκαμία προσφορά για το παραπάνω έργο. Ο διαγωνισμός ματαιώθηκε αφού ο διαγωνισμός απέβη άγονος λόγω μη υποβολής προσφοράς και στη συνέχεια αποφασίστηκε η επανάληψη του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους.

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: Ολοκληρώνεται μέχρι τον Ιούλιο η κατασκευή των αλιευτικών καταφυγίων σε Γλύφα και Αχλάδι

  Συζήτηση Γ. Οικονόμου με τον Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, Γ. Πρεμέτη για την καλύτερη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *