Breaking News

Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας: Ολοκληρώνεται το έργο αποκατάστασης βατότητας του δρόμου για Άγναντη

 

Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση βατότητας του οδικού άξονα Αγίου Κωνσταντίνου – Άγναντης

Ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες το έργο αποκατάστασης βατότητας του οδικού άξονα Αγίου Κωνσταντίνου – Άγναντης, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Καμένων Βούρλων προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε αγαστή συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Ηλία Σανίδα, με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, Γιάννη Συκιώτη, και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άγναντης, Γιάννη Παπασταμάτη.

«Σε πείσμα ορισμένων, που προσπάθησαν να εμποδίσουν την ολοκλήρωση του έργου, από την πλευρά μας δείξαμε ότι τηρούμε τον λόγο μας προς τους κατοίκους της Άγναντης. Ένα πολύ σημαντικό έργο ολοκληρώνεται σε 2-3 μέρες», δήλωσε σχετικά ο κ. Παπασταμάτης.

Δες επίσης

Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027 – Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες – Το όραμα του για την Ελλάδα του 2030

Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *