Breaking News

Καταδίκη εργολάβου για εργαζόμενο σε οικοδομή που έπεσε από ύψος 4 μέτρων

Εργαζόμενος σε οικοδομή είχε πέσει από ύψος τεσσάρων μέτρων και κινήθηκε νομικά κατά του εργολάβου για εργατικό ατύχημα

Εργολάβος οικοδομών, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου , για εργατικό ατύχημα, σε έντεκα μήνες με αναστολή.

Συγκεκριμένα,  όπως αναφέρει το magneianess.gr, εργαζόμενος κινήθηκε νομικά εναντίον του γιατί αποκόπηκαν οι ιμάντες του ικριώματος όπου ο ίδιος ήταν επάνω σε αυτό και έβαφε. Ο εργαζόμενος έπεσε από ύψος 4 μέτρων . Το κινητό ικρίωμα δεν είχε φρένο και έφερε φθορές που δεν είχε φροντίσει να αποκαταστήσει ο εργολάβος.

Το ατύχημα συνέβη στο Βόλο  το 2019 και ο εργαζόμενος ακόμα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, από την πτώση.

Δες επίσης

Διπλωματικός ελιγμός από Ιράν: Προτείνει συμφωνία για άνοιγμα του Ορμούζ – Σε δεύτερο χρόνο οι συνομιλίες για τα πυρηνικά

Μια νέα πρόταση για την επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ και τον τερματισμό του πολέμου, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *