Breaking News

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Εν αναμονή της συνάντησης τους με τον Πρωθυπουργό

Την Τρίτη 13/2/2024 η κρίσιμη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Τη σύνθεση της επιτροπής που θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ερχόμενη Τρίτη, αποφάσισε η παναγορτική συνεδρίαση των αγροτών, μετά την τετράωρη συνεδρίαση στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης.

Η Επιτροπή θα είναι δεκαπενταμελής, έξι μέλη από τη Μακεδονία και τον Έβρο, έξι από τη Θεσσαλία, δύο από τη Στερεά κι ένας από την Πελοπόννησο. Οι αγρότες δηλώνουν ότι όλα τα αιτήματά τους θα τεθούν στην ατζέντα της συνάντησης, σύμφωνα με το news247.gr.

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου θα γίνει την Τρίτη στις 12:00, καθώς τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός επιστρέφει από το Βελιγράδι.

 

 

Δες επίσης

Μαλεσίνα: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο απέκτησε την ευρωπαϊκή πιστοποίηση eTwinning School Label 2026-2027

Η ενημέρωση από το σχολείο: “Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το 1ο Δημοτικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *