Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανοίγει ξανά το ΟΑΚΑ, κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Coldplay

Ανοίγει ξανά το ΟΑΚΑ, «μέχρι Μάρτιο – Απρίλιο» καθώς συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες, μετά από το σοβαρό πρόβλημα με το στέγαστρο Καλατράβα. Αυτό σημαίνει, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία των Coldplay.

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου.

Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook, στην καθιερωμένη ανασκόπηση των πεπραγμένων της εβδομάδας.

www.naftemporiki.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τσαπουρνιά Ελασσόνας, το χωριό που ιδρύθηκε από τον κλεφταρματολό Κώστα Ζήδρο

Βρίσκεται σε υψόμετρο 920 μέτρων, στις πλαγιές του Αμάρμπεη και στα όρια της Θεσσαλίας και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *