Ακολουθήστε μας στο facebook

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του  “Συνδέσμου εργολάβων ηλεκτρικών έργων Νομών Φθιώτιδας και Ευρυτανίας” [ΦΩΤΟ]

 

Σε πολύ ζεστό κλίμα, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου, έκοψαν την Αγιοβασιλόπιτα 

 

Μία πολύ  όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε ο “Σύνδεσμος  εργολάβων ηλεκτρικών έργων Νομών Φθιώτιδας και Ευρυτανίας” όπου σε πολύ ζεστό κλίμα με μέλη και φίλους, έκοψε την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιτα που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας  κ.κ. Συμεών και αντάλαξαν  εγκάρδιες ευχές για την νέα χρονιά 2024.

Αναφέρει σχετικά  ο “Σύνδεσμος  εργολάβων ηλεκτρικών έργων Νομών Φθιώτιδας και Ευρυτανίας”

“Το Σάββατο στις 17 του Φλεβάρη και σε μία κατάμεστη αίθουσα από συναδέλφους και φιλοξενούμενος, ο Σύνδεσμος μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σταϊκούρας Χρήστος, οι βουλευτές κ. Οικονόμου Ιωάννης, κ. Κοτρωνιάς Γεώργιος και κ. Σαρακιώτης Ιωάννης και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕ κ. Καβαθάς Γεώργιος. Από την περιφέρειά μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός Φάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος. Από το Δήμο Λαμίας ο κ. Κουτκιάς Ιωάννης, από την ΠΟΣΕΗ ο Πρόεδρος κ. Παυλόπουλος Αλέξης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Μαουσίδης Σεραφείμ. Ακόμη, από το Επιμελητήριο ο Πρόεδρος κ. Κυρίτσης Αθανάσιος, από την Ομοσπονδία ο κ. Μπράζας Ελευθέριος. Από το Σύνδεσμο Μαγνησίας παρευρέθηκαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας. Από το Σύνδεσμο Καρδίτσας ο Πρόεδρος κ. Σουφογιαννης Κωνσταντίνος με το ΔΣ. Απο το Σύνδεσμο Θήβας ο Πρόεδρος Φίλης Θεοφάνης με το ΔΣ. Από τη Λάρισα ο κ. Γκουρομπίνος Γεώργιος με το ΔΣ. Από το Σύνδεσμο Λοκρίδας ο κ. Παπαγεωργίου Ανδρέας με το ΔΣ. και από το Σύνδεσμο Άμφισσας ο κ. Γκλάβανος Ιωάννης.

Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς: κατάστημα Ρουμελιώτης ως μέγας χορηγός της εκδήλωσης και τα καταστήματα Καυκάς, Ευθυμίου, Μεϊδάνης, Σοφιανός, Παπαγεωργίου, Καναβέτας, Μπάκας, Γρηγορόπουλος, Τσελής και Γκερμπενής.

Η προσέλευση των συναδέλφων ενεργών και συνταξιούχων ήταν ικανοποιητική και γέμισαν την αίθουσα και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.”

Δείτε φωτορεπορτάζ του www.fonografos.net:

     

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Μουσείο Ακρόπολης συμμετέχει στην φετινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Το Μουσείο Ακρόπολης συμμετέχει στην φετινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων, το Σάββατο 18 Μαΐου και την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *