Breaking News

Χρ. Σταϊκούρας: “Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και υψηλότερες ταχύτητες” – Το “ευχαριστώ” στον Κ. Μητσοτάκη

 

Δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, 14/6/2024

 

“Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπό μου.

Τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο, από κοινού με την κα. Αλεξοπούλου και τον κ. Ταχιάο, καταφέραμε να προχωρήσουμε σημαντικά έργα και μεταρρυθμίσεις, στους κλάδους των Υποδομών και των Μεταφορών.

Ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και με τη νέα σύνθεση, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο, μεθοδικότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και υψηλότερες ταχύτητες, στο πλαίσιο των οδηγιών του Πρωθυπουργού, πάντα σε στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και με τα στελέχη και τους εργαζομένους του Υπουργείου, επ’ ωφελεία της ελληνικής κοινωνίας.”

 

Ανασχηματισμός Κυβέρνησης: Παραμένει Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ο Χρήστος Σταϊκούρας

 

Δες επίσης

Διακοπή νερού σε περιοχές της Λαμίας

Η ανακοίνωση – ενημέρωση της ΔΕΥΑ Λαμίας για την διακοπή υδροδότησης Την Τρίτη 5/5/2026 θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *