Breaking News

Μεθυσμένος ο 45χρονος οδηγός που παρέσυρε πατέρα, έγκυο μητέρα και παιδί…..

Το πρωί της Τετάρτης 11/9/2024 σημειώθηκε  τροχαίο ατύχημα με παράσυρση  όπου αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στον πατέρα, τη μητέρα και το παιδάκι τους.

Ο πατέρας 37 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ η μητέρα 34 ετών διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο.Το παιδάκι τους μόλις 2 ετών είναι καλά στην υγεία του και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Οι γονείς θα χειρουργηθούν καθώς έχουν πολλαπλά τραύματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο newsit.gr η μητέρα του 37χρονου είπε: «Ο γιος μου και η νύφη μου μένουν στο Βέλγιο αλλά είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Τώρα είναι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ένας αστυνομικός από την τροχαία της Θέρμης μας ενημέρωσε για το τροχαίο. Τους χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Η νύφη μου είναι έγκυος 5 μηνών. Το εγγονάκι μας είναι καλά, μόνο το καρότσι του έγινε λιώμα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Ο 45χρονος οδηγός κρατείται ενώ σύμφωνα με την μητέρα του ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δε θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο».

Κατά πληροφορίες, από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται εάν ο οδηγός ήταν μεθυσμένος.

 

Δες επίσης

Δήμος Λαμιέων: Τιμήθηκε με κάθε επισημότητα η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Με σεβασμό και συγκίνηση πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής (24/5/2026), στη Λαμία οι εκδηλώσεις μνήμης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *