Breaking News

Στα Καμένα Βούρλα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μητρόπολης  Φθιώτιδας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών  το Σάββατο 6/2/2021 θα βρεθεί στη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων στα πλαίσια του τακτικού  Λειτουργικού και Ποιμαντικού προγράμματος του.

Συγκεκριμένα, στις 07:00 π.μ. θα χοροστατήσει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στη συνέχεια θα τελεστεί Αρχιερατικό Μνημόσυνο μακαριστών Μητροπολιτών Καστορίας κυρού Γρηγορίου του Γ’ επί τη συμπληρώσει 25 ετών από της κοιμήσεως του και Σεραφείμ επί τη συμπληρώσει 40 ημερών από της κοιμήσεως του.

Θα υπάρξει ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση.

Δες επίσης

Π. Παπαϊωάννου: “Με το ιστορικό «ΟΧΙ» όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στον φασισμό και υπερασπίστηκαν το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας”

Το μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *