Και στο Δήμο Καμένων Βούρλων, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ματαιώθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940.
Η ανακοίνωση από τον Δήμο Καμένων Βούρλων:
Ματαίωση των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου λόγω κακοκαιρίας – Κανονικά οι επίσημες Δοξολογίες
“Μετά την πρωινή επανεκτίμηση των καιρικών συνθηκών και με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των συνοδών και των πολιτών, ματαιώνονται όλες οι προγραμματισμένες μαθητικές παρελάσεις της σημερινής ημέρας σε ολόκληρο τον Δήμο Καμένων Βούρλων.
Οι επίσημες Δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς θα τελεστούν κανονικά, σύμφωνα με το ανακοινωμένο πρόγραμμα και με τη συμμετοχή των θεσμικών εκπροσώπων.”
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και κεντρικής Ελλάδας


