Breaking News

Η Hellenic Train για την παραλίγο σύγκρουση τρένων: “Οι μηχανοδηγοί έκαναν το καθήκον τους”

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την παραλίγο σύγκρουση τρένων στους Αγίους Αναργύρους

Στην ανακοίνωση της  Hellenic Train σημειώνει ότι “οι μηχανοδηγοί της, έκαναν το καθήκον τους, τηρώντας τον Γενικό Κανονισμό Κυκλοφορίας”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/09/2024

“Αναφορικά με το γεγονός που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο ΣΣ Αγ. Αναργύρων μεταξύ των αμαξοστοιχιών 1210, με προορισμό τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” και την αμαξοστοιχία 1307 προερχόμενη από το Κιάτο, η Hellenic Train επιθυμεί να δηλώσει ότι οι μηχανοδηγοί της, έκαναν το καθήκον τους, τηρώντας τον Γενικό Κανονισμό Κυκλοφορίας.

Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος αποφυγής περιστατικών και αντιμετώπισης παρόμοιων απρόβλεπτων καταστάσεων.

Βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών του συμβάντος.”

Δες επίσης

Ο Υπουργός Ευάγγελος Τουρνάς στην Λαμία – Σύσκεψη με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας[ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Μία σημαντική σύσκεψη στη Λαμία για την αντιπυρική περίοδο 2026 Τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2026 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *