Μία εντυπωσιακή νίκη της Ελλάδας! Έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία της!
Η Ελλάδα πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην μεγάλη Αγγλία – και έχοντας το σοκ και τον θρήνο για τον θάνατο του άλλοτε συμπαίκτη τους, Τζορτζ Μπάλντοκ- νίκησε με σκορ 1-2!!!
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε και τα δύο γκολ στο 49΄ και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων(94′), ενώ η Αγγλία πέτυχε γκολ στο 83΄ με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.
Σημειώνεται ότι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντον πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι φωτεινοί πίνακες του γηπέδου είχαν τη φωτογραφία του αδικοχαμένου Έλληνα διεθνή και οι διαφημιστικές πινακίδες πίσω από την μία εστία είχαν το όνομά του. Οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.
Διαιτητής: Αντρέα Κολόμπο (Ιταλία)
Κίτρινες: Σάκα, Ράις – Κουλιεράκης, Κουρμπέλης, Πέλκας
ΑΓΓΛΙΑ (Λι Κάρλσεϊ): Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στόουνς, Κόλγουιλ, Λιούις, Ράις, Πάλμερ, Φόντεν (72΄ Σολάνκε), Μπέλιγχαμ, Σάκα (52΄ Μαντουέκε), Γκόρντον (60΄ Γουότκινς)
ΕΛΛΑΔΑ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Ρότα, Σιώπης (66΄ Ζαφείρης), Κουρμπέλης (74΄ Μάνταλος), Μπακασέτας (86΄ Βαγιαννίδης), Τζόλης (86΄ Κωνσταντέλιας), Μασούρας (66΄ Πέλκας), Παυλίδης
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας


