Η “φίλη” δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης, με τον δικηγόρο της να δηλώνει ότι ντρέπεται για όσα έγιναν..
Ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στον Βόλο, ανακάλυψε ότι έλειπαν χρήματα από το ταμείο αλλά και από την τσάντα της, την οποία άφηνε πάνω σε ένα γραφείο, αλλά το μυαλό την δεν έφτασε στον δράστη που τελικά ήταν η φίλη της.
Συγκεκριμένα η γυναίκα, μία μέρα αποφάσισε να τοποθετήσει και να κρύψει το κινητό της σε σημείο απ’ όπου φαινόταν καθαρά το ταμείο της επιχείρησης και η τσάντα της. Το κινητό τραβούσε βίντεο και η γυναίκα έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν συνειδητοποίησε ότι ο κλέφτης ήταν τελικά η κολλητή της φίλη, όπως αναφέρει το gegonotanews.gr.
Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της «κολλητής» ενώ ασκήθηκε δίωξη σε βάρος της για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Μετά από σωματικό έλεγχο που διενέργησαν στην φίλη του θύματος οι Αρχές προκειμένου να βρουν τα χρήματα, τα εντόπισαν στο εσώρουχο της.
Η «κολλητή» εκπροσωπήθηκε διά συνηγόρου χθες το πρωί (18.01.2025) ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, καθώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, είχε ενοχές και ντρεπόταν να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως.
Πηγή: newsit.gr
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας


