Breaking News

Ράχες Φθιώτιδας: “2ος Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας – Γονείς VS Εκπαιδευτικοί”

Στις 23/5/2026

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων διοργανώνει τον «2ο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα – Γονείς VS Εκπαιδευτικοί», το Σάββατο 23 Μαΐου 2026 και ώρα 18:30 στο Γήπεδο Ραχών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση των Ειδικών Σχολείων (Δημοτικό & Νηπιαγωγείο) Λαμίας καθώς και των Ορφανοτροφείων Αρρένων και Θηλέων Λαμίας, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη των συγκεκριμένων δομών.

Πρόκειται για μια δράση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που ενώνει γονείς, εκπαιδευτικούς και τοπική κοινωνία μέσα από τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό.

 

 

Δες επίσης

Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027 – Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες – Το όραμα του για την Ελλάδα του 2030

Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *