Breaking News

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ευρυτανία, Βοιωτία, Εύβοια και Φθιώτιδα

Επτά (7) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός,σε περιοχές τηςΠεριφέρειας Στερεάς Ελλάδας,μετά από διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν:

• Στη Βοιωτία, τέσσερις (4) συλλήψεις, από αστυνομικούς της Ο.Π.ΔΙ. (Ομάδα Πρόληψης και Διαμεσολάβησης) του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών (3 άτομα) και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς.

• Στη Φθιώτιδα, μία σύλληψη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας.

• Στην Εύβοια, μία σύλληψη από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκίδας.

• Στην Ευρυτανία, μία σύλληψηαπό αστυνομικούςτηςΑ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καρπενησίου.

Πιο συγκεκριμένα, σε –5- διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Δες επίσης

Τι ψάχνει τελικά μια ομάδα ανθρώπων στους υπονόμους της Νέας Υόρκης: Θησαυρούς, μυστικά ή κάτι πιο σκοτεινό

Συνεχίζεται το μυστήριο στη Νέα Υόρκη με τις ομάδες αγνώστων που εμφανίζονται μέσα στη νύχτα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *