Breaking News

Σύλληψη και πρόστιμo στη Φθιώτιδα για άναμμα φωτιάς – Δύο περιπτώσεις

Σε περιοχές του Δομοκού και της Λοκρίδας

Στην πρώτη περίπτωση, ημεδαπός  συνελήφθη στις  7 Ιουνίου 2026, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λαμίας και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δομοκού.

Ο άντρας κατηγορείται για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του Δήμου Δομοκού.

Στην δεύτερη περίπτωση,  διοικητικό πρόστιμο 1.875€, επιβλήθηκε στις  8 Ιουνίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης, σε ημεδαπό,.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άντρας προέβη σε καύση υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του Δήμου Λοκρών.

Δες επίσης

Κυρ. Μητσοτάκης από Αυστρία: “Είμαστε μια χώρα που μειώνει το χρέος της με τους γρηγορότερους ρυθμούς στην ιστορία όλων των χωρών του ΟΟΣΑ”

Οι δηλώσεις (27 Ιουλίου 2026) του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη συνάντησή του με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *