Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών: Επιτυχής η σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε

Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα για την επέμβαση

Όπως και ο ίδιος είχε ενημερώσει, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών την Τρίτη 9/6/2026 υποβλήθηκε  σε χειρουργική επέμβαση για  την αφαίρεση καλοήθους όγκου στην υπόφυση.

Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» και σύμφωνα με τις πρώτες  αναφορές, στέφθηκε με επιτυχία.

Η μετεγχειρητική κατάσταση  του Σεβασμιωτάτου, χαρακτηρίζεται καλή, ενώ οι θεράποντες ιατροί θα παρακολουθούν στενά την πορεία του τις επόμενες ημέρες.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί, η  περίοδος αποθεραπείας θα διαρκέσει περίπου οκτώ εβδομάδες.

___________________

Από την ενημερωτική μας ιστοσελίδα, ευχόμαστε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, να πάνε όλα καλά  και να περάσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια υγείας του.

 

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας δίπλα σε ασθενείς, λίγο πριν κάνει και ο ίδιος επέμβαση – Σε τι χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί

Δες επίσης

Σε φρούριο οι κόρες του Πούτιν με το φόβο δολοφονικών επιθέσεων

Σε ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα μέρη στη Ρωσία, στο παλάτι του Βαλντάι, φέρεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *