Λαμία: Μεγάλη προσέλευση για Rapid tests στην πλατεία Ελευθερίας

Σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, από τον Δήμο Λαμιέων και τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας,  πραγματοποιούνται  έλεγχοι rapid tests στην πλατεία Ελευθερίας  έως  τις 14:00

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ήδη η προσέλευση των δημοτών είναι αρκετά μεγάλη που θα πρέπει να σημειωθεί ότι τηρούν τα μέτρα γενικότερα.

Διαφαίνεται επίσης  ότι επικρατεί  υπευθυνότητα ως προς την αντιμετώπιση  της πανδημίας  με την αυξημένη συμμετοχή των κατοίκων στους ελέγχους και είναι πολύ σημαντικό να καταγράφεται τακτικά η επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ  για τα κρούσματα που κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ,  με 4.340 κρούσματα σε μία μέρα, κτυπάει “καμπανάκι” για τήρηση των μέτρων προστασίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Υπουργικό Συμβούλιο: Ποιοι Υπουργοί παρουσιάζουν και τι στον Κυρ. Μητσοτάκη

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026  στις 11:00 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *