Ακολουθήστε μας στο facebook

Σίριαλ – Επεισόδιο Νο2 – Γκεμπελισμός και ύπουλη τακτική του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας

Το σίριαλ για την Κοινότητα Σπερχειάδας ξεκινά να ενδιαφέρει τους δημότες….

Σε συνέχεια της απάντησης του Τοπικού Συμβούλου  Σπερχειάδας που ο Πρόεδρος με επίσημο έγγραφο του τον κατηγορεί  και τον συκοφαντεί, παραθέτουμε την απάντηση του Συμβούλου στην τρίτη κατά σειρά παράγραφο του εγγράφου του Προέδρου.

Δυστυχώς, ο Πρόεδρος καταφεύγει, όπως παρουσιάζει τα πράγματα,  σε αερολογίες και καταφανώς  με σκοπό να σπιλώσει τον Τοπικό Σύμβουλο, αφού δεν  να παραθέτει κανένα στοιχείο, κανένα δεδομένο απλά  «πετάει» κατηγορίες για να δημιουργήσει τελείως λανθασμένη εικόνα για τον Σύμβουλο…

Ορθώς ο Τοπικός Σύμβουλος του απαντά κάθετα και κοφτά αν έχει κάτι να του προσάψει , όχι μόνο αυτός αλλά και όποιος άλλος, να το κάνει με στοιχεία.

Ο www.fonografos.net με την άδεια του Συμβούλου, μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε άρθρο σχετικό αρκεί να είναι  στα πλαίσια των άτυπων κανόνων των δημοσιεύσεων (όχι βρισιές, κλπ) και να παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία.

Όσο για την αναφορά στην κάμερα δεν χρειάζεται κάποια επεξήγηση, είναι το εργαλείο του στο επάγγελμα που ασκεί εδώ και πολλά χρόνια. Αν τυχόν έχει πράξει και έχει δημοσιεύσει κάτι πέρα από τα δημόσια πλαίσια, τότε είναι κατακριτέο. Άλλο οι ιδιωτικές στιγμές και άλλο ο δημόσιος βίος…

Βέβαια ο Πρόεδρος, αν σταθούμε στο προεκλογικό του βίντεο παρακάτω, ο ίδιος βγάζει στην φόρα τα προσωπικά του και αναφέρεται στους χορηγούς του για τον συγκεκριμένο προεκλογικό του αγώνα που η πολιτεία θα έπρεπε να εξετάσει… Ενώ να σημειωθεί ότι  από ότι μας έχει πει ο Τοπικός Σύμβουλος, ο Πρόεδρος πήρε πάνω από τρεις φορές τον επαγγελματία και Τοπικό Σύμβουλο για να καταγράψει δημοσιογραφικά  όσα ήθελε τότε για τις εκλογές…

Η επίμαχη δήλωση του Τζιβελέκα για τις χορηγίες του προεκλογικού του αγώνα και τα ονόματα που ακούγονται από το στόμα του… στο χρόνο 06:55….

Απάντηση κατά σειρά με την ανάγνωση της επιστολής του κ. Νίκου Τζιβελέκα πρ. κοινότητας Σπερχειάδας:

Ο Τζιβελέκας χωρίς μάσκα, αλλά και ξεδιάντροπα (φωτο).

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος συγκεκριμένα στο έγγραφό του:

Η απάντηση του Τοπικού Συμβούλου:

-Γ) Στον παραλογισμό του και στον πανικό του προφανώς, ο Πρόεδρος χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς κανένα δεδομένο, απλά εικασίες και με τις φαντασιώσεις του περί ανάρμοστων συμπεριφορών μου, με προσβάλει, συκοφαντεί ασυστόλως, ψεύδεται για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να προκαλέσει λανθασμένη εικόνα και άποψη  για το πρόσωπο μου πολιτικά, κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Και βέβαια στο χέρι μου είναι η κάμερα, την έχω διότι αυτή είναι η εργασία μου, την οποία ασκώ από το 1985.Αλλά από την άλλη, πιστεύω και είναι αλήθεια, πως στις μέρες μας όλοι κρατούν στο χέρι τους μία κάμερα και είναι αυτή του κινητού μας τηλεφώνου που πάνω από το 90% πλέον την έχει. Τον πειράζει μόνο τον Πρόεδρο που εγώ το κάνω ως εργασία ή θέλει να τα βάλει με όλους τους ανθρώπους του πλανήτη; Είναι τουλάχιστον παράλογο και παρανοϊκό εκτός αν θέλει να ζεί οπισθοδρομικά και εκτός της εποχής… Τον προκαλώ λοιπόν τον Πρόεδρο όσο και οποιονδήποτε άλλον έχει να μου προσάψει κάτι συγκεκριμένο, με στοιχεία αναφορικά με την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του αν ασχολήθηκα. Όπως ισχυρίζεται, αν υπάρχει σχετικό υλικό από κάμερα μου για όλα τα χρόνια της επαγγελματικής πορείας μου, που προσβάλλει προσωπικά δεδομένα αλλά και οικογένειες,  ας μας το υποδείξει! Δεν επιτρέπω τέτοια κατινίστικα και συκοφαντικά λόγια από τον Πρόεδρο.

Το έγγραφο Τζιβελέκα το οποίο επισυνάπτεται και ολόκληρο ως απάντηση στο έγγραφο   της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Μεγάλη Εβδομάδα

Η ενημέρωση από τον Δήμο Λαμιέων για την λειτουργία των λαϊκών αγορών   “Σας ενημερώνουμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *