Ακολουθήστε μας στο facebook

Το «Σχέδιο Ελλάδα+» για ισχυρή οικονομία και δίκαιη κοινωνία, παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας

Το Σχέδιο «Ελλάδα +» σε αντιδιαστολή με το κυβερνητικό σχέδιο «Ελλάδα 2.0» παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας (17/05) ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για ισχυρή οικονομία και δίκαιη κοινωνία.

https://fb.watch/5ypwKimfDm/

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε μια ειδική εκδήλωση, παρουσία δεκάδων ιντερντετικά παραγόντων της δημόσιας ζωής και δια ζώσης των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη, ανέπτυξε το σχέδιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σχετίζεται με το Ταμείο Ανάκαμψης και όπως είπε ο ίδιος, «μία συνεκτική στρατηγική για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης που θέτει τις βάσεις για διατηρήσιμη, βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη».

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για ένα σχέδιο που πρέπει να χτιστεί στις στέρεες βάσεις της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ανάπτυξης για όλους, με στόχο να χτιστεί μια ισχυρή οικονομία σε μια δίκαιη κοινωνία.

«Σε αυτό το Σχέδιο που αφορά το 99% της ελληνικής κοινωνίας, δε χωράνε αποκλεισμοί. Χρειαζόμαστε τη συμβολή όλων. Του κόσμου της αγοράς, της υγιούς επιχειρηματικότητας, της επιστημονικής κοινότητας, των φορέων της αυτοδιοίκησης. Τα καλύτερα μυαλά που διαθέτουμε εντός και εκτός της χώρας, πρέπει να συγκλίνουν για μη χαθεί αυτή η ευκαιρία» είπε και συμπλήρωσε: «Και όταν ο λαός μας το ορίσει, ελπίζω σύντομα, θα είμαστε απολύτως έτοιμοι. Ένα πλήρες σχέδιο, το «ΕΛΛΑΔΑ +» θα αντικαταστήσει τις ιδεοληψίες του χθες και τις συνταγές της καταστροφής. Ένα σχέδιο που ανοίγει το δρόμο για την Ελλάδα του αύριο. Με όρους δικαιοσύνης, ευημερίας και προκοπής».

Αναλυτικό ρεπορτάζ  στο dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Επιδιορθώσεις των φθορών στο θεματικό Πασχαλινό Πάρκο

Επιδιορθώνονται οι φθορές στο θεματικό Πασχαλινό Πάρκο  στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία Όπως ενημερώνει ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *