Breaking News

Οι ανακοινώσεις στο Δ.Σ. Μακρακώμης 2/6/2021 – Τι γίνεται με τα ΕΛΤΑ Σπερχειάδας και Μακρακώμης

Συνεδρίασε, όπως είχε προγραμματιστεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης την Τετάρτη 2/6/2021.

Στην ενότητα των Ανακοινώσεων στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης,  έγιναν  οι παρακάτω.

Μία αφορούσε την απόφαση της ειδικής Επιτροπής για την δημιουργία του νέου λογοτύπου του Δήμου Μακρακώμης. Όπως ενημέρωσαν, ως κυρίαρχο στοιχείο στο λογότυπο θα είναι ο Σπερχειός ποταμός.

Ανακοίνωση-ενημέρωση έγινε για το σοβαρό πρόβλημα των ΕΛΤΑ και την στελέχωση του. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης κ. Γιώργος Χαντζής διαφαίνεται ότι θα υπάρξει λύση και θα στελεχωθούν τα ΕΛΤΑ της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης ώστε να μπορούν οι δημότες να εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα.

Μία ακόμη  ανακοίνωση ήταν η ενημέρωση ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας ακύρωσε την απόφαση του Δ.Σ. για μείωση των Δημοτικών Τελών. Η αντιπολίτευση όπως ανέφερε, η ακύρωση οφείλεται στην λανθασμένη διατύπωση της απόφασης από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μακρακώμης.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που κατέγραψε ο www.fonografos.net όλα όσα ειπώθηκαν στις Ανακοινώσεις στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Μακρακώμης 2/6/2021

 

 

Δες επίσης

Φεστιβάλ Ρομποτικής στο Δομοκό

Στις 11/6/2026 Ο Δήμος Δομοκού σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ Ρομποτικής στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *