Breaking News

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στην Τελετή Ονομασίας των νέων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας

Ο Σεβασμιώτατος προσκλήθηκε από τον  Συντονιστή  Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας Υποστρατήγο Κωνσταντίνου Παχίδη.

Την Πέμπτη 3/6/2021 το πρωί  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών  παρέστη στην Τελετή Ονομασίας των νέων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος των Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του έκανε αναφορά στην σωτήρια επέμβαση των Πυροσβεστών στην ζωή και στην καθημερινότητα των πολιτών και ευχήθηκε μα έχουν στην διακονία τους υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω των μεγαφώνων στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας μεταδιδόταν μέσω Livestreaming η Τελετή Ονομασίας των νέων Αξιωματικών όπου λάμβανε χώρα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά Αττικής, παρουσία του Γενικού Γραμματέως Πολιτικής Προστασίας κ. Βασιλείου Παπαγεωργίου τ. Αρχηγού Π. Σ. , του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Στεφάνου Κολοκούρη, καθώς και άλλων επισήμων.

Στην Τελετή Ονομασίας παρέστη σύσσωμη η Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος Στερεάς Ελλάδος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών Φθιώτιδος και ΒΙ.Π.Ε. Λαμίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Γιαννίτσης Group» κ. Γεώργιος Γιαννίτσης.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Δες επίσης

Π. Παπαϊωάννου: “Με το ιστορικό «ΟΧΙ» όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στον φασισμό και υπερασπίστηκαν το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας”

Το μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *