Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Σαρακιώτης: «Ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει μια συγγνώμη από τους πολίτες για το πρωτοφανές κλίμα ανασφάλειας;»

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να σχολιάσει τα αλλεπάλληλα περιστατικά, τα οποία αποδεικνύουν τη γενικευμένη ανασφάλεια στην ελληνική κοινωνία.

Όπως τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι στην Αθήνα υπήρχαν και υπάρχουν περιοχές, στις οποίες ειδικά μετά τη δύση του ηλίου δεν μπορεί να περπατήσει κανείς.

Από εκεί και πέρα, η Ν.Δ. αντιμετώπισε επικοινωνιακά το θέμα της ασφάλειας τόσο ως αντιπολίτευση όσο και τώρα ως κυβέρνηση. Αντί να ενισχύεται η αστυνόμευση στις “επικίνδυνες περιοχές”, αστυνομικοί φυλάνε παγκάκια, αναδεικνύεται ως μείζον το θέμα της αστυνόμευσης στα πανεπιστήμια και αναρωτιέμαι:

Τους τελευταίους μήνες έχουμε μια πρωτοφανή έξαρση της εγκληματικότητας. Υπήρξε ένα έγκλημα που να έγινε σε πανεπιστήμιο; Η Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια έχει στοχοποιήσει τα ελληνικά πανεπιστήμια, για τα οποία πληροφορούμαστε καθημερινά τις βραβεύσεις τους.

Ας αφήσει η Ν.Δ. την επικοινωνιακή διαχείριση ακόμη και αυτού του τόσο σημαντικού ζητήματος της ασφάλειας». Ακολούθως, ο κ. Σαρακιώτης αναφέρθηκε σε πρόσφατη δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία «οι πολίτες αισθάνονταν πιο ασφαλείς πριν από 3 χρόνια σε σύγκριση με σήμερα», προσθέτοντας: «Όλες αυτές οι προσλήψεις, που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν έχουν συμβάλει έστω κατ’ ελάχιστο στη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών; Τα προηγούμενα χρόνια, όταν οποιοσδήποτε πετούσε μια μπογιά σε μια Πρεσβεία, η Ν.Δ. αναφερόταν σε “τεράστιο έγκλημα” και ότι “τρομοκρατείται ο κόσμος”. Τώρα που έχουμε δολοφονίες και βιασμούς μέρα-μεσημέρι στο Κέντρο της Αθήνας, ο Πρωθυπουργός αντί να δίνει συγχαρητήρια, δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να ζητήσει μια συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες;»

Κλείνοντας, το πρωτοφανές φαινόμενο της «κυβερνητικής αντιπολίτευσης» της Ν.Δ. για το «νόμο Παρασκευόπουλου», ο Βουλευτής Φθιώτιδας επεσήμανε ότι: «Νόμοι για την αποσυμφόρηση των φυλακών υπάρχουν επί 30 χρόνια. Με Υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Αθανασίου, η Ν.Δ. ψήφισε το 2013 αντίστοιχο νόμο με αυτόν του κ. Παρασκευόπουλου. Η Ν.Δ. κυβερνά 2 χρόνια. Ας σταματήσει επιτέλους η Ν.Δ. να κάνει αντιπολίτευση με το “νόμο Παρασκευόπουλου” που έχει παύσει να ισχύει εδώ και χρόνια».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Tελετή έναρξης για το 3ο Τουρνουά Βαλένθια στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Ξεκινά το 3ο Τουρνουά Βαλένθια! Η τελετή έναρξης του 3ου Τουρνουά Βαλένθια θα γίνει  στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *