Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Σαρακιώτης: «Ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει μια συγγνώμη από τους πολίτες για το πρωτοφανές κλίμα ανασφάλειας;»

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να σχολιάσει τα αλλεπάλληλα περιστατικά, τα οποία αποδεικνύουν τη γενικευμένη ανασφάλεια στην ελληνική κοινωνία.

Όπως τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι στην Αθήνα υπήρχαν και υπάρχουν περιοχές, στις οποίες ειδικά μετά τη δύση του ηλίου δεν μπορεί να περπατήσει κανείς.

Από εκεί και πέρα, η Ν.Δ. αντιμετώπισε επικοινωνιακά το θέμα της ασφάλειας τόσο ως αντιπολίτευση όσο και τώρα ως κυβέρνηση. Αντί να ενισχύεται η αστυνόμευση στις “επικίνδυνες περιοχές”, αστυνομικοί φυλάνε παγκάκια, αναδεικνύεται ως μείζον το θέμα της αστυνόμευσης στα πανεπιστήμια και αναρωτιέμαι:

Τους τελευταίους μήνες έχουμε μια πρωτοφανή έξαρση της εγκληματικότητας. Υπήρξε ένα έγκλημα που να έγινε σε πανεπιστήμιο; Η Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια έχει στοχοποιήσει τα ελληνικά πανεπιστήμια, για τα οποία πληροφορούμαστε καθημερινά τις βραβεύσεις τους.

Ας αφήσει η Ν.Δ. την επικοινωνιακή διαχείριση ακόμη και αυτού του τόσο σημαντικού ζητήματος της ασφάλειας». Ακολούθως, ο κ. Σαρακιώτης αναφέρθηκε σε πρόσφατη δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία «οι πολίτες αισθάνονταν πιο ασφαλείς πριν από 3 χρόνια σε σύγκριση με σήμερα», προσθέτοντας: «Όλες αυτές οι προσλήψεις, που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν έχουν συμβάλει έστω κατ’ ελάχιστο στη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών; Τα προηγούμενα χρόνια, όταν οποιοσδήποτε πετούσε μια μπογιά σε μια Πρεσβεία, η Ν.Δ. αναφερόταν σε “τεράστιο έγκλημα” και ότι “τρομοκρατείται ο κόσμος”. Τώρα που έχουμε δολοφονίες και βιασμούς μέρα-μεσημέρι στο Κέντρο της Αθήνας, ο Πρωθυπουργός αντί να δίνει συγχαρητήρια, δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να ζητήσει μια συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες;»

Κλείνοντας, το πρωτοφανές φαινόμενο της «κυβερνητικής αντιπολίτευσης» της Ν.Δ. για το «νόμο Παρασκευόπουλου», ο Βουλευτής Φθιώτιδας επεσήμανε ότι: «Νόμοι για την αποσυμφόρηση των φυλακών υπάρχουν επί 30 χρόνια. Με Υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Αθανασίου, η Ν.Δ. ψήφισε το 2013 αντίστοιχο νόμο με αυτόν του κ. Παρασκευόπουλου. Η Ν.Δ. κυβερνά 2 χρόνια. Ας σταματήσει επιτέλους η Ν.Δ. να κάνει αντιπολίτευση με το “νόμο Παρασκευόπουλου” που έχει παύσει να ισχύει εδώ και χρόνια».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Λαμιέων: 26 θέματα για το Δημοτικό Συμβούλιο

Δείτε τα θέματα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 19ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (άρθρο 67 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *